All curries are served with rice
Alle curries worden geserveerd met rijst
Lamb Curry | € 19,95 |
Tender lamb cubes cooked in a traditional Mughlai curry sauce, with nuts | |
Malse stukjes lamsvlees gekookt in een rijke saus met gemengde noten | |
Lamb Kesari Korma | € 20,95 |
Cubes of tender lamb in delicate sweet gravy with saffron, coconut milk and almonds | |
Stukjes lamsvlees bereid in een zoete en romige saus met safraan, kokosmelk en amandelen | |
Lamb Rogan Josh | € 19,95 |
A traditional Kashmiri mutton preparation, cooked with onions, tomatoes and yoghurt. A recipe dating back to the moghul dynasty | |
Stukjes lamsvlees bereid met uien, tomaten en yoghurt volgens het traditionele recept uit de keuken van de Moghuls | |
Lamb Jhalfarezi | € 20,95 |
Lamb pieces cooked with fresh tomatoes, capsicum, onions and exotic Indian spices | |
Stukjes lamsvlees bereid met groente, paprika en tomaten. Pikant van smaak, met een oost Indiaas karakte | |
Saag Gosht | € 20,95 |
Tender pieces of lamb cooked with spinach and freshly ground herbs for a unique taste | |
Een heerlijke combinatie van lamsfilet en spinazie met bijzondere smaak | |
Nariyal Gosht | € 20,95 |
Pieces of lamb cooked in coconut milk and freshly grated coconut with mild spices. A South Indian delicacy | |
Stukjes lamsvlees bereidt in kokosmelk en geroosterde kokosnoot met milde specerijen, een Zuid-Indiase delicatesse | |
Pudina Gosht | € 19,95 |
Delicately flavored pieces of lamb cooked with various spices, fresh garden mint and coriander leaves | |
Malse stukjes lamsvlees gekookt in diverse specerijen, verse koriander en muntblaadjes | |
Lamb Pasanda | € 20,95 |
Tender pieces of lamb, simmered in a sauce of yoghurt, almonds and cashew nuts, finished with a dash of cream. Mild and sweet | |
Malse stukjes lam bereidt in een saus van yoghurt, amandelen en cashew noten. Mild en zoete gerecht | |
Lamb Balti | € 21,95 |
Tender lamb pieces cooked in a rich curry sauce with spices, garnished with coriander leaves | |
Stukjes lamsvlees bereid met een rijke pasta van kruiden, uien, tomaten en koriander | |
Lamb Tikka Masala | € 20,95 |
Large cubes of lamb, skewered and marinated in tandoori spices and sautéed in an aromatic masala sauce with cream and nuts. Mild and creamy dish. | |
Stukjes lamsvlees geroosterd in de tandoor oven en daarna gekookt met speciale kruiden, room en noten. Mild en romig van smaak. | |
Lamb Madras / Vindaloo | € 20,95 |
A fiery affair of lamb marinated in vinegar and spices, cooked in a tangy hot curry sauce with tomatoes, onions | |
Stukjes lamsvlees gekookt in een medium/hete curry saus met tomaten en uien |