Traditional diet rich from the kitchen of `North India’ and served with Raita and salad
Traditionele recepten uit de keukens van de `Noord India’ en met Raita en salade geserveerd
Chicken Biryani | € 19,95 |
Basmati rice cooked in layers with medium spiced sauce, chicken, nuts and onions | |
Medium gekruide Indiase basmati rijst gebakken met kip, noten en uitjes. | |
Lamb Biryani | € 21,95 |
A flavorful preparation of mutton and rice cooked in layers with nuts. Medium spicy | |
Mals lamsvlees gekookt met rice, gebakken uitjes en noten. Medium heet. | |
King Prawns Biriyani | € 27,95 |
Mouthwatering biryani made with big prawns cooked in a delicious blend of fish spices from South India | |
Grote garnalen gekookt met Indiase Basmati rijst en speciale vis kruiden uit Zuid-India. | |
Vegetable Biriyani | € 18,95 |
Wide selection of fresh vegetables cooked with saffron-flavored rice, seasoned in herbs, and Sprinkled with nuts and raisins | |
Vijf soorten verse groenten gekookt met Indiase Basmati rijst en een licht accent van kruiden |