Vegetable Samosa |
€ 6,50 |
A vegetable mixture with spices, deep fried in a pastry envelope |
|
Kruidig groente pasteitje gevuld met aardappelen en doperwten |
|
Keema Samosa |
€ 6,95 |
Mixture of minced mutton with spices deep fried in a pastry envelop |
|
Lams gehakt pasteitje met doperwten |
|
Onion Bhaji |
€ 6,50 |
Deep fried diced onions and potatoes in a batter of gram flour |
|
Gefrituurd uien en aardappelen in een beslag van linzenmeel |
|
Fish Pakora |
€ 8,95 |
Deep fried fresh fish filet marinated in gram flour with special spices |
|
Kruidige visfilet gefrituurd in beslag van linzenmeel |
|
Chicken Chat |
€ 8,50 |
Traditional recipe of roasted chicken filet served with salad, flavoured with lemon juice |
|
Traditioneel recept van gerosterd kipfilet met citroensmaak |
|
Spicy Prawn |
€ 15,95 |
Tiger Prawns coated with spicy batter served with mixed pickles |
|
Grote garnalen gefrituurd in pikante beslag van erwtenmeel geserveerd met mix pickle |
|
Chicken Pakora |
€ 7,50 |
Boneless spiced chicken deepfried in a batter of gramflour |
|
Kruidige kipfilet gefrituurd in beslag van linzenmeel |
|
Panir Pakora |
€ 8,50 |
Deep fried, Indian, cottage cheese marinated in gram flour with special spices |
|
Thuis gemaakte Indiase kaas, gefrituurd in beslag van linzenmeel |
|
Chana Chat |
€ 7,50 |
Traditional recipe of boiled chickpeas with tomatoes and cucumber with lemon juice |
|
Traditioneel recept van gekookte kikkererwten, tomaten en komkommer met citroensap |
|
Prawns Poori |
€ 11,95 |
A special treat from Maharashtra: spiced small shrimps served on a poori bread |
|
Kruidig garnalen, volgens een traditioneel recept gebakken en geserveerd op een poori brood |
|
Tandoori Jhinga |
€ 15,95 |
Large shrimps roasted in the tandoor, after been marinated in a special yoghurt sauce |
|
Grote garnalen die na marinatie in gekruide yoghurt geroosterd worden in traditionele kleioven (tandoor) |
|
Hot Chicken Wings (very hot/zeer heet) |
€ 8,25 |
Chicken wings roasted in the tandoor (clay oven), after being marinated in hot spices. |
|
Gemarineerde en geroosterde kippenvleugels uit de tandoor oven |
|
Seekh Kabab |
€ 8,25 |
Minced lamb roasted on skewers in the clay oven. A typical mughlai dish as served in old Delhi. |
|
Pikante worstjes van lams gehakt gerosterd in de tandoor oven, volgens de recept van Moghuls |
|
Mix starter “Memories of India” |
€ 15.95 |
A combination of Chicken Chat, Seekh Kabab, Fish Pakora and Vegetable Samosa |
|
Een combinatie van Chicken Chat, Seekh Kebab, Vis Pakora en Vegetarische Samosa |
|