Call +31 (0)20 - 623 5710 or Make Online ReservationMAKE RESERVATION NOW

Dessert Card

Mango ijs € 9.95
Mango flavour ice cream topped with whipped cream and mango sauce.
Mangoijs met slagroom en mango saus 
Aardbei ijs € 8.50
Strawberry ice cream with nuts, whipped cream and Strawberry sauce.
Aardbeienijs met slagroom,noten en aardbei saus.
Dame Blanche € 8.50
Vanila ice cream with nuts, whipped cream and chocolate sauce.
Vanille roomijs met slagroom, noten en chocolade saus .
Kulfi € 6.95
A traditional Indian ice cream, made with thickened milk, almonds, pistachios and cardamom
In eigen vorm gegoten traditoneel Indiaas ijs bereidt met zuivel, pistaches, noten en cardamom.
Mango Kulfi € 7.50
A traditional Indian ice cream, made with thickened milk, nuts and mango pulp of alphonso mango, served with whipped cream.
In eigen vorm gegoten traditioneel Indiaas ijs bereidt met zuivel, noten en alphonso mango pulp.
Gulab Jamun € 6.50
A traditional Indian milk-based dessert, simmered in wild honey and sugar.
Traditioneel Indiase zoetigheid waarvan het recept tot een lange tijd voorbehouden was aan de adel.
Kheer Kesari (Rice/rijst pudding) € 6.00
A traditional Indian dessert, made of milk, rice, cardomom, pistaches, almonds and saffaron.
Een Traditioneel Indiase nagerecht van melk, rijst, kardamom, pistaches, amandelen en saffaron.
Coffee & tea / koffie en thee
Koffie € 3.75
Espresso € 3.75
Cappuccino € 3.95
Coffee latte € 3.95
Irish Coffee € 10.50
French Coffee € 10.50
Italian Coffee € 10.50
Spanish Coffee € 10.50
Tea (different flavours) € 3.75
Fresh Mint tea € 3.95
Indian Karak Massala chai € 4.25
Cognacs (35 ml)
Joseph Guy € 7.00
Martell VSOP € 7.50
Remy Martin VSOP € 7.50
Hennessy VSOP € 7.50
Courvoisier VSOP € 7.50
Janneau Grand Armagnac VSOP € 7.50
Liqueurs (35 ml)
Drambuie € 7.00
Cointreau € 7.00
Tia Maria € 7.00
Grand Marnier € 7.00
Benedicitine dom € 7.00
Amaretto di Saronno € 7.00
Sambuca € 7.00
Safari € 7.00
Passoa € 7.00
Baileys € 7.00
Liqueurs 43 € 7.00
Pisang Ambon € 7.00
Kahlua € 7.00
Tequila € 4.95

Leave a Reply